K8-ServeringFrukostc918a49824da43bb9aac4c62bfe55e14233f1751cdb30b3df4c229b144166bd0

Hemtrevliga Klara!

Endast fyra minuters promenad från Stockholms Centralstation ligger Klara Konferens & Happynings. Här finns elva smakfullt inredda mötesrum i olika storlekar för inspirerande och kreativa möten.

Inredningen är allt annat än strikt och känns ombonad med många små handplockade detaljer, mjuka soffgrupper och trevlig hemkänsla. Ambitionen är att skapa en avkopplande mötesplats. Som att träffas hemma hos en god vän.

Klara är också Svanenmärkt. Det är vi mycket stolta över!

arrow-hero

Våra konferensrum

swans-g5dd5eea1f_1920

Hållbara möten

När du väljer att konferera hos oss gör du ett miljövänligt och hållbart val. Vi är mycket stolta över att vara en Svanenmärkt dagkonferens. Miljötänket genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar hela tiden med fokus på att svana dvs att göra de mest hållbara valen. Det innebär t ex att vi serverar mat-smarta måltider som ska ge rätt mängd energi för att du ska orka hela konferensdagen och att alla inköp vi gör följer vår noggrant framtagna miljöplan. 

K8-Lunch60

Hållbara smaker

  • det gröna får ta stort utrymme i alla våra menyer
  • våra frukostar är helt vegetariska
  • hos oss serveras vegetariska luncher tre dagar i veckan
  • vi väljer företrädelsevis svenska och ekologiska råvaror
  • köket bakar enbart med äkta råvaror och sötar gärna naturligt
  • det serveras aldrig hotade fisk- och skaldjursarter på våra tallrikar
  • vi minimera avfall genom hur vi serverar och ställer fram vår mat och vi uppmuntrar gästerna till att ta om i stället för att slänga
  • sopsortering sker mycket noggrant och vårt matavfall rötas och blir till biogas
konferens_04

Vinprovning, matlagningskurs eller kreativt skapande?

I samband med konferens eller efter konferensen (EK som vi säger) kan ni med fördel passa på att göra något roligt, kreativt och lärande tillsammans. Vi anordnar vinprovning, ölprovning, kakbak, EK med sällskapsspel, skapa med färg eller varför inte EK med ost- och charkbricka. Vår ambition är att uppfylla alla era önskemål. Vilken aktivitet skulle passa just er? 

Kontakta vårt produktionsteam

K8-Kakbufféd

Klaras berömda kakor

För oss har kakor alltid varit speciella. Från första dagen har de funnits med, som en symbol för kärlek och omtanke. Under åren har vissa recept bytts ut och nya tillkommit. Vi har experimenterat med naturlig sötning i våra bakverk och även tagit fram fantastiska recept på vegan-kakor. Men syftet är fortfarande detsamma. 

Läs mer om våra kakor här

Sagt om Klara

”Som en återkommande kund är vi otroligt nöjda med allt som erbjuds. Att hålla våra utbildningar i en inspirerande miljö, bra lokaler med utmärkt service och ett fint tillmötesgående gör att både vi och våra deltagare känner oss välkomna och väl omhändertagna”

Camilla Åkerhielm, Styrelseakademin Stockholm

“Välkommnande och vänlig stämning. Allt från incheckning, mat och aktiviteter var perfekt planerat för vår organisation”

Calle - HR chef